Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ

Ο κύκλος διαλέξεων διοργανώνεται από μια παρέα ακουστικών (άτυπα: UAC - United Acoustical Consultants) και το ΙΕΜΑ. Συμμετέχουν καθηγητές, μελετητές και κατασκευαστές, ενώ θα είναι ευπρόσδεκτοι ως ακροατές όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ακουστική. Μετά από κάθε διάλεξη ακολουθεί συζήτηση, που θεωρούμε ότι αποτελεί και το πιο σημαντικό στοιχείο των συναντήσεων.

-------------

http://www.iema.gr/acoustics/

Αγαπητοί φίλοι

Σας ενημερώνω ότι σήμερα Δευτέρα 10/5/2010, στις 19:00 γίνεται η τελευταία φετινή συνάντηση του Κύκλου Διαλέξεων Ακουστικής που ήταν επικεντρωμένος στη Δομική Ακουστική.
Θα γίνει ως ανοικτή συζήτηση με τη μορφή συμποσίου στην ταράτσα του ΙΕΜΑ με συμμετοχή ομιλητών του κύκλου και με θέμα "Οι επαγγελματικές δυνατότητες στον τομέα της δομικής ακουστικής".

Υπενθυμίζουμε ότι όλες η πραγματοποιηθήσεις διαλέξεις υπάρχουν σε streaming video στην σελίδα τω διαλέξεων (http://www.iema.gr/acoustics/)

Την περίοδο 2010-2011 ο Κύκλος Διαλέξεων Ακουστικής θα επικεντρωθεί στην Μουσική Ακουστική (keywords: Ψυχακαουστική, Ο Ήχος στη Μουσική, Ακουστική Οργάνων, Μέθοδοι Σύνθεσης και Επεξεργασίας Ήχων, Αντίληψη Ήχου και Μουσικής, Ακουστική σε χώρους μουσικής εκτέλεσης και ηχογράφησης, Κλίμακες, Κουρδίσματα, Intonations, Μουσική Ακουστική και Εκπαίδευση κ.ο.κ.).
Όποιος ενδιαφέρεται να παρουσιάσει ένα θέμα στον Κύκλο, μπορεί να επικοινωνήσει με μένα (kostas@iema.gr) ή τον G. Schubert (schubert@ath.forthnet.gr).

Kostas Moschos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου